• Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond
  • Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond

Wij zijn duurzaam!

In de zomer van 2023 is de Voorstad voorzien van een ultrazuinige stage V motor waarmee 30% brandstof wordt bespaard. Lees meer

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of tel. 06-212 444 13.

Rondvaarten Roermond

Maasplassenrondvaart: Afvaarten vanaf de Roerkade in Roermond, tegenover Hotel de Pauw, adres: Roerkade 2 (open deze locatie in Google Maps). De tocht duurt 70 minuten. Kosten: volwassen € 12,50 p.p. en kinderen € 10,00 p.p. Betaling alleen contant, er is geen pin aanwezig!

De rondvaart is niet rolstoeltoegankelijk!! Op de Roerkade is een trap naar beneden. Personen in de rolstoel moeten dus via een trap naar beneden en dus een paar stapjes kunnen lopen!!! De rolstoel kan wel mee genomen worden op de rondvaart.

We vertrekken vanuit het oudste gedeelte van Roermond. We varen over rivier de Roer met aan de rechterzijde het oude centrum en aan de linkerzijde de voorstad, waar pittoreske huisjes aan ons voorbij glijden. Aan het einde van deze rivier varen we de Maas stroomopwaarts in de richting van de Maasplassen. Aangekomen op de Maasplassen vergeten we de stad en varen in een prachtig natuurgebied. Na een smal bruggetje verandert dit in een recreatiegebied, waar veel zeilers actief zijn. Hierna zien we nog het niet te vergeten mooie park "Marina Oolderhuuske". Hier kunt u van dichtbij de drijvende woningen bewonderen.

 

Klik hier om eenvoudig online te reserveren!

× Home Over ons Nieuws Links Contact De vloot Rondvaarten Vaarkalender Lunch/Brunch/High tea Party's Arrangementen Asverstrooiing Bedrijven Havens Limburg Offerte