• Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond
  • Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond

Wij zijn duurzaam!

In de zomer van 2023 is de Voorstad voorzien van een ultrazuinige stage V motor waarmee 30% brandstof wordt bespaard. Lees meer

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of tel. 06-212 444 13.

Algemene voorwaarden

De voorwaarden van Rederij de Corporaal.

Contactinformatie

Rederij De Corporaal
Schoolstraat 60a
6049 BN Herten

0475-317751
06-21244413

Reserveringen

Alle groepsreserveringen worden door ons schriftelijk per post, fax of per Email bevestigd. Wij verzoeken U het duplicaat van de bevestiging getekend per omgaande aan ons te retourneren.

Wijziging aantal personen

U kunt tot 7 dagen voor de afvaart het aantal personen nog wijzigen met een maximale afwijking van 10% van de eerste opgave. Indien op de uitvoeringsdatum het aantal personen minder blijkt te zijn dan de laatste opgave, wordt van het laatst opgegeven aantal zowel de verzorging aan boord als de boottocht doorberekend. Een hoger aantal personen dan de laatste opgave wordt bijgeteld en doorberekend.

Weersomstandigheden/hoog water

Indien door weersomstandigheden/hoog water of defect motor niet gevaren kan worden, wordt het arrangement voor de wal uitgevoerd. Bij een afvaart anders dan in Herten wordt in overleg een oplossing gezocht om het geboekte arrangement uit te voeren. De vaarprijs dient altijd te worden verrekend. Bij overige extreme omstandigheden anders dan bovenstaand genoemd behoudt de rederij altijd het recht om een ander schip in te zetten zonder extra kosten voor u (het gezelschap).

Betaling

Binnen 14 dagen na het ontvangen van de factuur dient het bedrag bijgeschreven te zijn op de rekening van onze rederij. Verder verwijzen wij graag naar onze betalingscondities welke in de bevestiging zijn opgenomen. Er geldt een aanbetaling van 20% na het ontvangen van de bevestiging.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief B.T.W. Prijswijzigingen voorbehouden.

Annuleren

Bij het annuleren van de boottocht geldt binnen
1 week voor de afvaart een betaling van 100%
2 weken voor de afvaart een betaling van 80%
3 weken voor de afvaart een betaling van 60%
4 weken of meer voor de afvaart een betaling van 40%

× Home Over ons Nieuws Links Contact De vloot Rondvaarten Vaarkalender Lunch/Brunch/High tea Party's Arrangementen Asverstrooiing Bedrijven Havens Limburg Offerte